Diensten

Door onze inmiddels jarenlange ervaring kunnen wij u op diverse fronten terzijde staan, zowel in websitebouw als consultancy of detachering.

Consultancy
Heeft u advies nodig over hoe de eigen website in te zetten als tijdsbesparend verlengstuk van uw organisatie? Laat ons bijvoorbeeld een internet-marketing-plan opstellen.

Detachering
Onze mensen kunnen ingehuurd worden voor uw eigen projecten.

Website-bouw
Aan de hand van een specifieke vragenlijst die we met u doornemen maken we achtereenvolgens een website-concept, een grafisch klikmodel, een ontwerp, een werkende html-model en voegen daar indien nodig scripts en software aan toe om alles werkend te krijgen

Software-ontwikkeling
Indien nodig programmeren we zelf de software die nodig is voor bepaalde toepassingen. In ASP, CGI of JAVA. Zo hebben wij in eigen beheer e-commerce toepassingen ontwikkeld en Content Management scripts en systemen

MS Access en ASP
Onze specialiteit is om een website te maken van een MS Access-databases met behulp van ASP. Het voordeel is dat daarmee razendsnel ontwikkeld kan worden. En dat drukt de uiteindelijke prijs van een project. Voor zwaardere toepassingen kan overgestapt worden op SQL-server.

 

© 2001 - 2024 CMS: 123CMS.nl,  datum laatste wijziging: 6-7-2004 °